«

»

mart. 04

Sensibilitatea la soia

Sensibilitatea la soia

Este o alergie care poate produce reactii anafilactice periculoase. In reactii mai moderate apar pete rosii, mancarimi, dupa cateva minute (sau rareori zile) de la consumarea alimentelor care contin soia. Tipic este si faptul ca persoanele intolerante nu prezinta simptome la cantitati mici. Din cercetari reiese ca aproximativ cantitatea de 100 de ori este daunator la aceste persoane. Acestei fapt se datoreaza ca cei cu asemenea alergii tolereaza destul de bine alimentele cu continut de soia. Cazul nefericit este ca foarte multe preparate contin soia, fapt care ingreuneaza viata persoanelor care au aceasta sensibilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>