«

»

apr. 11

O primavara fara praf, fara polen in casa ta cu Venta Airwasher!

Care sunt cele 2 lucruri de care trebuie sa te protejezi primavara.

Eram in timpul facultatii.

Polen

            Polen

Era seara si stateam de vorba cu colegii, in camera de camin. Dintr-o data, unul dintre ei a inceput sa se inece si sa respire greu.
Mi-a luat cateva secunde sa ajung la patul lui si nu mi-a venit sa cred ca aproape instantaneu arata ca un boxer care a luptat 12 runde in ring.
Ochii i se umflasera, buzele la fel, iar muschii gatului erau incordati la maxim.
Era prima oara cand asistam la o criza a unei persoane alergice la polen.
Ne-am speriat cu totii in acea seara, iar de experienta aceasta imi amintesc in fiecare primavara. Copacii infloriti sunt superbi, insa polenul lor ne poate da mari batai de cap.
Polenul este extrem de usor si este transportat prin aer, iar cand este inhalat se depoziteaza pe mucus provocand reactii alergice, chiar daca nu ai avut niciodata o problema de acest fel.

Umidificator Venta

Umidificator Venta

 

Zilele caldute, insorite, uscate si cu vant sunt cele mai rele zile pentru oamenii care sunt alergici la polen. Iar dintre toti, copiii sunt cei mai sensibili.
De aceea, trebuie sa te protejezi pe tine si sa-ti protejezi copilul.
Casa ta este locul unde trebuie sa te simiti acasa si in siguranta. Mediul tau trebuie sa fie unul curat, lipsit de polen si praf. Ei bine, care este solutia?
Eu iti recomand umidificatorul-purificator Venta AirWasher. Mai mult de 10.000 de medici il recomanda si, pe langa asta, este cel mai bine vandut aparat de curatare a aerului din EUROPA.

Este extrem de eficient si simplu de folosit. Acum il poti avea cu o reducere semnificativa, de cateva sute de lei.
In plus, praful din atmosfera contine fecale si schelete de acarieni de praf, par si piele moarta, bacterii, virusuri, spori de mucegai etc. Si cand te gandesti cat praf ai in casa si cat de mult inhalezi…
Praful pluteste intr-un mediu uscat.
De aceea, trebuie sa te asiguri ca in casa ta ai umiditatea optima, pe care umidificatorul-purificator Venta Airwasher ti-o asigura.
Cumpara acum si protejeaza-ti casa de praf si polen!
Urarea noastra ramane: O PRIMIVARA FARA PRAF, FARA POLEN IN CASA TA cu Venta Airwasher!

Categorii:

Igiena si Protectie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>