«

»

feb. 12

Garmastan crema, impotriva inflamatiilor mameloanelor

Esti mamica? Ai Marele Dar sa iti poti hrani Bebikut-ul dar nu te poti bucura de aceste momente?Ai la indemana cel mai eficient tratament, tolerat perfect atat de tine cat si de catre Bebikutul Tau: Garmastan Crema.

Garmastan Crema este indicat in tratamentul profilactic si terapeutic al inflamatiilor mamelonare si in ingrijirea sanilor in perioada alaptarii.

Substanta activa din Garmastan este guaiazulena, un ulei extras din arborele de guaiacum. Proprietatile curative si terapeutice ale acestei substante sunt cunoascute de secole de catre localnicii din regiunile Americii de Sud si de Nord. Aceste cunostinte au fost folosite la realizarea unguentului Garmastan ce contine acelasi extract natural de guaiazulena.

Garmastan crema pastreaza pielea mameloanelor si areolelor supla si elastica, prevenind aparitia eroziunilor (ragadelor) din perioada alaptarii.

Garmastan isi modifica consistenta la temperatura corpului, nu contine grasimi, nu are miros, si de accea se aplica usor pe pielea sensibila si se indeparteaza usor prin spalare.

Ce contine: Guaiazulene 0,05 gr (excipienti crema PEG 8, PEG-75, sorbitol, metabisulfit de sodiu, clorura de cetil piridinium, apa).

Cum il folosim: Garmastan se aplica usor pe mameloane si areole dupa fiecare alaptare.

Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema.

http://bebikut.ro/marca_garmastan.htm

 

Categorii:

Gravide

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>