«

»

mai 13

Ghid de cumparare al scaunului de masina – Part IV

  1. Am cumparat scaunul de masina!
  2. L-am montat respectand recomandarile producatorului scaunului!
  3. Inainte de a porni in siguranta la plimbare, ce mai trebuie sa stiu:
Atentionari speciale:
Asezarea corecta a copilului in scaunul de masinaAtentie la pozitionarea scaunului in masina. Feriti-l de airbag-urile care pot lovi direct si puternic micutul. Pozitionarea unui scaun auto pe scaunul dreapta-fata, cu airbag frontal activ, este de exemplu strict interzisa!
Sistemele de siguranta! 
Verificati de fiecare data integritatea sistemelor de siguranta. Atentie la centuri slabite, rupte, iesite din locasurile lor.
Confortul bebeluslui/copilului mic, de acest lucru depinde linistea calatoriei Tale!
Urmariti daca cel mic este deranjat de ceva in timp de sta in scaunul de masina.
Poate fi vorba despre ham, punctele de prindere, alte elemente alergene… Alegeti un scaun care sa ofere cat mai multe elemente de confort. Pe masura ce copilul va creste, va putea si el sa va spuna daca sunt lucruri cu care nu se impaca la scaunul sau de masina.
Rolul scaunului de masina pentru copil este de siguranta si confort.
asezarea copilului in scaunul de masinaNu lasati copilul in timpul mersului sa paraseasca scaunul de masina. Legati intodeauna elemente le de siguranta ale scauunului, atat pentru masina cat si pentru copil!
Nu utilizati scaunul de masina daca nu mai sunt respectate specificatiile sale tehnice in utilizare (cum este greutatea copilului, varsta…)
Cam atat despre scaune de masina 🙂
Calatorie placuta! va ureaza
www.bebikut.ro

Categorii:

La plimbare

1 ping

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>