«

»

mart. 15

Centura postnatala intre moda si necesitate

Centura postnatala, indiferent de marime, materialul din care este confectionata, culoare, mod de reglare, brand etc, promite mamicii un singur lucru: recapatarea siluetei de dinaitea sarcinii!

centura modelatoare postnatala

centura modelatoare       postnatala

 

Asteptarile sunt multiple: refacerea tonusului abdominal, reducerea circumferintei taliei, sustinerea coloanei vertebrale etc.

O conditie obligatorie este ca centura sa fie purata cat mai mult timp atat ziua cat si pe timpul noptii.
Cu siguranta purtarea unei centuri postnatale confera mamicilor siguranta atunci cand ridica bebelusul in brate, cand fac miscari bruste sau cand fac anumite activitati care solicita coloana vertebrala.

Din cele mai vechi practici, imediat dupa nastere, proaspetei mamici i se recomanda sa isi infasoare o centura in jurul abdomenului.

centura abdominala postnatala

centura abdominala postnatala

 

Despre reducerea burticii in mod miraculous sunt diverse versiuni din partea mamicilor. Fiecare are propria sa experienta pe care este dornica sa o impartaseasca.
Un lucru este sigur, purtarea centurilor nu exclude efectuarea exercitiilor fizice usoare, de intretinere si de recuperare a tonusului de dinainte de sarcina.
De asemenea, reglarea centurii in jurul abdomenului nu trebuie sa afecteze incontineta urinara si nici miscarile mamei.

Categorii:

Categorie mamici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>