«

»

iun. 30

Bicicleta fara pedale

Mersul pe bicicleta nu se uita niciodata!

De cate ori nu auzim acest lucru in timpul vietii?

Dar cum incepe „invatul fara dezvat”? si cand? si pe ce bicicleta? dar este sigur si sanatos????

Aventura pe 2 roti (la inceput poate pe 3 sau 4 J) este un nou inceput pentru orice prichindel.Este distractie, aventura, sport si amuzament.

Bicicleta fara pedale

Bicicleta fara pedale

Dar inceputul este cel mai greu! pentru unii chiar infricosator.

Cum trecem momentul? Cine are rabdare dar abilitate sa il invete pe micut sa mearga cu promisiunea unei  experiente  noi?

Poate bunicul, sau poate taticul? sau tot in sarcina mamei revine si acesta noua etapa?

Din fericire lucrurile s-au mai schimbat si au aparut cateva solutii super colorate si haioase si chiar eficiente in cadrul lungului proces de invatare al mersului pe bicicleta:

Bicicletele fara pedale

Bicicleta traditionala provoaca copiii sa pedaleze inainte ca acestia sa invete sa-si pastreze echilibrul.

Bicicleta fara pedale

Bicicleta fara pedale

In cateva luni, un copil de 2 ani poate ajunge sa stapaneasca abilitatile de echilibru, de directie si de coordonare  si sa alunece cateva sute de metri fara frica.

Bicicleta fara pedale ofera copilului dumneavoastra libertatea de a invata in propriul lui ritm, fara presiune pentru ca si daca bicicleta va cadea micutul raman pe propriile lui picioare.

Procesul poate dura cateva zile sau saptamani dar copilul va savura fiecare moment de independenta si libertate iar dvs veti aprecia ca este ferict si in plus aveti mai putin de carat (aceasta fiind mult mai usoara decat bicicletele clasice sau triciclete).

Bicicleta fara pedale

Bicicleta fara pedale

In momentul in care decideti sa achizitionati o bicicleta verificati daca se potriveste copilului dvs. luati pentru acea perioada si nu „pentru cand va fi mai mare”

Exista biciclete pentru fiecare copil indiferent de sex, varsta, inaltime sau gusturi!

 

 

Categorii:

La plimbare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>