«

»

nov. 30

Alegerea patutului – moda sau utilitate?

Alegerea patutului – moda sau utilitate?

Evolutia designului si a preocuparii catre functionalitate a atins si „mobilierul bebelusului”.

             Locul patului metalic, greoi, cu bare incomode si inestetice este luat de catre adevarate piese de mobilier atractive si extrem de utile si functionale.

            Creatorii din zilele noatre ne surprind cu modele de patuturi pentru fiecare grupa de varsta (nou-nascut, bebelus, copil mic, prescolar, 1-2 fratiori etc). Pe langa utilitate, aceste adevarate creatii, ne ofera functii adiacente, detalii, placere de a le privi si folosi, in concluzie calitate vietii bebelusului si  celor care ii inconjoara.

            Exista patuturi: romantice, moderne-minimaliste, clasice, pe 2 niveluri, cu sau fara vibratii, talpici pentru leganare etc, in functie de gustul celor care le cumpara. Multi producatori incearca sa extinda perioada de folosinta a patutului de la cateva luni pana la cativa anisori prin folosirea/inlocuirea unor piese, tablii, bare extensibile, facute sa se combine ingenios intre ele.

          Sa nu uitam salteaua!

Categorii:

Camera bebelusului

2 pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>